Palveluni

Ateljee-Optikolla kaikki lähtee tarpeidesi kartoituksesta. Tutkin näkövaatimuksesi ja kartoitan toiveesi. Tämän pohjalta tarjoan palvelukokonaisuuden, jonka lopputuloksena saat toimivat ja tyylikkäät lasit vaivattomasti ja luotettavasti.

Näöntarkastus 60min

Hyvien silmälasien perustana on näöntarkastus, jossa määritellään taittovirheet ja näönkäytön tarpeet. Tähän sisältyy:

  • Alkukeskustelu
  • Kauko- ja lähinäön tutkiminen
  • Taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen
  • Karsastuksen tutkiminen

Edelisten pohjalta saat silmälasireseptin jonka pohjalta edetään silmälasien valintaan.

Kehysstailaus ja mitoitukset 90min

Kehysvalintaa ohjaa vahvasti näöntarkastuksesta saatava silmälasiresepti. Tämän pohjalta valitaan persoonaasi ja toiveisiisi sopivat, hyvin istuvat ja tyylikkäät lasit.

Stailauspalvelu 60min

Minulle on itsestäänselvyys, että oikein valitut kehykset korostavat persoonallisuutta. Voit varata ajan stailauspalveluun, jossa käyn yksityiskohtaisesti läpi kasvojen muodon ja sävyt. Tekemäni analyysin pohjalta ehdotan kasvojen parhaita puolia korostavia kehyksiä. Stailauspalvelu 90€/h sisältyy ostettuihin silmälaseihin.

Kotipalvelu alk. 120min –

Oletko arjessa kiireinen? Onko sinun tai lähimmäisesi vaikea liikkua? Ei huolta, voin tulla luoksesi työpaikalle, kotiin tai hoitolaitokseen esittelemään kehyksiä ja ottamaan mitoituksia. Kotipalvelun varaukset puhelimitse. Kotipalvelu 60€/h.

Lue artikkeli ”Lähioptikko tulee kotiin”

Silmälasien korjaus 30min

Vahinkoja sattuu, niin myös silmälaseille. Tuo vaurioituneet lasisi minulle, niin katson onko korjaaminen mahdollista ja kannattavaa.

Lahjakortti

Käytännöllinen ja mieluinen lahja lähimmäisellesi. Voit ostaa lahjakortin täältä tai soita ja kysy lisää. Hinnaston näet täältä.

Rahoitus

Jos haluat maksaa osissa, se onnistuu yhteistyökumppani Resurs Bankin kautta.

Lue lisää

Ajanvaraus

Ajanvarauksella saat kiireettömän, vain sinun tarpeisiisi keskittyvän palvelun.  Palvelen tällöin vain sinua ilman mitään häiriötekijöitä.

Ajanvaraus