Brändit

Alaia

Alaia

Pariisissa vuonna 1979 perustetun Azzedine Alaian ateljee on tunnettu omaperäisyydestään ja ainutlaatuisesta designistaan. Alaian veistoksellinen lähestymistapa ja huolellinen ammattitaito heijastuu malliston hienostuneisiin ja naisellisiin aurinkolaseihin.

Alain Mikli

Alain Mikli

Brändin alusta 1978 lähtien Alain Mikli on kuvastanut omaperäisyyttä ja provokatiivisuutta joka muodostuu yksilöllisestä designista ja omaperäisistä väriyhdistelmistä

Eque.M

Eque.M

Muotisuunnittelija Eque.M:n ajaton muotoilu vaali japanilaista käsityöperinnettä.

Falvin

Falvin

Esteettistä asennetta, jossa hienostunut muotokieli yhdistyy moderniin twistiin.

Gold & Wood

Gold & Wood

Mallistossa jokainen kehyksen yksityiskohta on viritetty täydelliseksi. Nämä klassiset, ajattomat kehykset valmistetaan käsityönä jalopuusta Luxemburgissa.

Oliver Peoples

Oliver Peoples

Käsin pikkutarkasti tehdyt korumaiset yksityskohdat ovat Oliver Peoles merkin ominaispiirre.

Pomellato

Pomellato

Koruvalmistaja Pomellato tunnetaan ikonisesta, värikkäästä estetiikastaan. Sen ylelliset muodot ja korkealaatuiset materiaalit luovat mallistolle ajattoman, eleganssin lopputuloksen.

Starck Eyes

Starck Eyes

Kumouksellinen, eettinen, ekologinen, poliittinen ja leikkisä.. näin minä koen velvollisuuteni suunnittelijana Philip Starck

Vanessa & Mehdi

Vanessa & Mehdi

Hoya

Hoya

Zeiss

Zeiss

Maailma johtavimpana tarkkuusoptiikan valmistajana yhdistämme teknisen osaamisen ja innovatiivisuuden poikkeukselliseen visuaaliseen kokemukseen. Varaudu yllättymään ratkaisuhin jotka ovat paljon enemmän kuin linsseiltä osaat odottaa.